Hijyenle tanıştılar

Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, okul öncesi eğitim kurumlarında hijyen bilincinin oluşturulması amacıyla başlatılan ‘Hijyen Elimizde’ isimli eğitim programını sürdürüyor

TEMİZLİK alışkanlığının temeli olan el yıkamanın öğretilmesi ve kalıcı hijyen alışkanlıklarının temelinin atılması amacı ile başlatılan sosyal sorumluluk projesine, dün İlkim Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde devam edildi. Çevre Koruma Kontrol Müdürü ve Gıda Mühendisi Sevda Çapa Erdoğmuş ve Gıda Teknikeri Ayşe Kızılarslan tarafından verilen eğitimin sonunda, çocuklarla konu pekiştirme çalışmaları yapıldı. Eğitim çalışmasıyla son derece renkli dakikalar yaşayan çocuklar, öğrendiklerini tekrar ederek hijyen madalyası ile ödüllendirildiler. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Erdoğmuş, hijyen alışkanlığının, üzerinde itina ile durulması gereken ve erken yaşlarda kazandırılan bir bilinç olduğunu söyledi. Erdoğmuş, çocuklar için yapılan bu çalışmaların devam edeceğini kaydederek, “Projemizi Alanya merkez ve kırsal mahallelerdeki tüm okul öncesi kurumlara ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

18 Oca 2017 - 23:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber