Hes Cebeci'den örnek davranış

Alanya'nın önde gelen inşaat şirketlerinden HES Cebeci İnşaat, Alanya Huzurevi sakinlerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek hediyeler dağıttı

HES Cebeci İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Cebeci, Alanya Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Cebeci'ye; Hatemoğlu Mağazası Alanya Şubesi sahibi Burak Işık ve Mağaza Müdürü Cem Polat da eşlik etti. Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen ve hatırlarını soran ziyaretçiler, yaşlılara gömlek ve eşarp hediye etti. Yaşlıların anılarını da dinleyen ziyaretçiler daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. HES Cebeci İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Cebeci, huzurevini ziyaret ederek orada yaşayan yaşlıların gönüllerini aldıklarını söyledi. Cebeci, "Alanya'da yaşayan herkesin huzurevine gidip orada kalanları ziyaret etmesi gerektiğine inanıyorum. Yaşlılar unutulmamalı. Ziyaretimizde yaşlılara çeşitli hediyeler verdik. Bundan sonra da sık sık huzurevini ziyaret ederek orada kalanlarla bir araya geleceğiz. Ziyaretimiz süresince bizlerle yakından ilgilenen Alanya Huzurevi Müdürü Esra Özaslan'a teşekkür ederim" dedi.

24 Eki 2016 - 20:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber