Her şey öğrenciler için

ÇAĞDAŞ Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Alanya Şubesi tarafından 4-9 Mart tarihleri arasında öğrenciler yararına kermes gerçekleştirilecek.

- Erkan UYSAL

ÇYDD Alanya Şubesi Başkanı Nilgün Özcan, dernek olarak bir yeniliğe daha imza attıklarını söyledi. Özcan, "İkinci el mağazası açıyoruz. Bundan sonra hem dernek binamız hem de ikinci el ürünlerin bulunduğu mağazamız Eczacılar Caddesi, Çintaş Apartmanı altında devamlı açık olacak. Halkımıza hizmet edeceğiz. Kermeslerimizi de burada yapacağız. İlk kermesimizi 4-9 Mart tarihleri arasında yapacağız. Tanıtımımızı da bu şekilde yapacağız. Kermesimiz çok zengin olacak. Her gün ayrı spesiyaller olacak. Bize destek verenleri bekliyoruz. Herkesin bütün halkımızın desteğini bekliyoruz.
Mağazamızın sürekli çalışmasını istiyoruz. Buradan elde edilecek gelirler 67 üniversite öğrencisine ve Kır Çiçekleri Kız Yurdu'nda kalan 65 kızımıza gidecek. Herkesin el ele bu çalışmaya destek olacağına inanıyorum. Şimdiden katkıda bulunanlara teşekkür ederim" dedi.

#

27 Şub 2013 - 12:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber