Helin Avşar: Bülent Ersoy’u affetmeyeceğim

Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar, Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu

HELİN Avşar, rahmetli annesi Emral Avşar'la yakın olan ancak cenazeye katılmayan Bülent Ersoy'u affetmeyeceğini söyledi.
Katıldığı programda açıklamalarda bulunan Avşar, "Bülent Hanım annemi çok severdi. Annemin evinden çıkmazdı. Hülya'dan daha çok annemi severdi. Ablama bir röportajından dolayı kırıldı. Evimize kendi evi gibi gelir giderdi. Hatta şu anki başdanışmanı Arzu Acay’ı, annemle birlikte tanımış olabilirler. Hastalığının son evresinde annemin çok sevdiklerini çağıralım dedik, çünkü annem konuşamıyordu. Makineye bağlıydı. Sezen Aksu, İbrahim Tatlıses herkes geldi, şarkı bile söylediler. Annemin ise en yakını Bülent Hanım'dı. Diğer ablam aradı, çağırdı. ‘Hülya'ya verdiği röportajdan dolayı kızgınım' açıklamasını yaptı. Annemin herkese iyiliği vardır. Bu yüzden O'nu görmek dahi istemem. Eğer annemin mezarına gitseydi bir gazeteci çağırır giderdi. Benim kırgınlığım tabii ki var. Affetmem herhalde. Ablama kırgın olabilir ama biz davet ettik. Bülent Hanım ile karşılaşsam bile arkamı döner giderim. Zor anlarımızda 'gel' dedik. Kırgınlığım büyük, affetmem" ifadelerini kullandı.

29 Eyl 2016 - 12:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber