Hayat nasıl iyileştirilir

Bu sorunun kapsamlı yanıtı yarın verilecek. 50 bin sertifika hedefiyle yola çıkan ALTSO, üyeleri ve vatandaşlar için eğitim seminerlerini sürdürüyor

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Akademi'nin, 2016 Yılı Birinci Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri yarın saat 10.00'da 'Hayatınızı İyileştirin' konulu eğitimle devam edecek. Eğitimci Kutsal Köse tarafından ALTSO Konferans Salonu'nda verilecek eğitim saat 10.00'da başlayacak. Ücretsiz olan seminer sonunda katılımcılara belge verilecek.

26 May 2016 - 18:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber