Hamile kedi camide yavrularını dünyaya getirdi

Alanya’da hamile olan sokak kedisi pencereden girdiği bir camide yavrularını dünyaya getirdi. Namaz kılmaya gelen cemaat şaşkınlık yaşarken, insanoğlu yavrusunu camiye bırakıp gidiyor kedi ise yavrusuna camide sahip çıktığı söyledi

SARAY Mahallesi’nde bulanan ve ibadete açık olan Kazım Bulut Camii’ne namaz kılmak için gelen cemaat ilginç bir sürpriz ile karşılaştı. Caminin açık olan penceresinden giren hamile bir sokak kedisi vaaz kürsüsünün oraya çıktı ve kürsünün alt tarafında 2 yavrusunu dünyaya getirdi. Namaz kılmak için camiye gelen cemaat ise anne kedi ve yavruları ile karşılaşınca büyük bir şaşkınlık yaşadı.

“AÇIK BULUNAN PENCEREDEN GİRİŞ-ÇIKIŞ YAPARAK YAVRULARINI EMZİRİYOR”

13 yıldır Kazım Bulut Camii’nde görev yapan imam İşgören, caminin içinde bulunan vaaz kürsüsünün altına anne kedinin yavruladığını söyledi. İmam İşgören,” Anne kedi yavrularını camide emzirerek hayat verdi. Bundan önce bu anne kedide annesi tarafından bu camide dünyaya getirilmiş. Şimdide aynı kedi burada kendi yavrularını dünyaya getirdi. Açık bulunan pencereden giriş-çıkış yaparak yavrularını emziriyor” dedi.

“BİZ ONLARI EN İYİ ŞEKİLDE GÖZETMEK VE BAKMAK DURUMUNDAYIZ”

Kedileri sevdiklerini aktaran İşgören,” Çünkü bu hayvanları da yaratan Cenab-ı Allah, onlarda rızık veren yine rabbimizdir.  Bizi yaratılanın en şereflisi olarak yaratmıştır Cenab-ı Allah ve bütün mahlukatı da insanın emrine vermiştir. Bu şekilde biz onlardan istifade etmek durumundayız. Hayvanların ağzı dili olmadığı ve bir şeyleri anlatamadığı için biz onları en iyi şekilde gözetmek ve bakmak durumundayız” diye konuştu. 
Namaz kılmak için gelen cemaatin bazıları ise kedileri görünce şaşkınlık yaşarken, insanoğlu yavrusunu camiye bırakıp gidiyor kedi ise yavrusuna camide sahip çıktığı dile getirdi.

24 Haz 2017 - 09:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber