'Halk Yücel'den memnun'

Yaklaşık 4,5 aydır MHP İlçe Başkanı olarak aktif siyaset yapan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, kırsal mahallelere yönelik ziyaretlerini değerlendirdi

YAKLAŞIK 4,5 aydır MHP İlçe Başkanı olarak aktif siyaset yapan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, kırsal mahallelere yönelik ziyaretlerini değerlendirdi. 30 Mart 2014'den bu yana Alanya Belediye Başkanı olan MHP'li Adem Murat Yücel'in çalışmalarından şehir merkezi kadar kırsal kesimin de memnun olduğunu söyleyen Türkdoğan, "Vatandaşımız Yücel'in çalışmalarını takdirle karşılıyor. Önümüzdeki süreçte kırsal mahalle ziyaretlerimize devam edip halkımızın sorunlarını yerinde tespit etmeyi sürdüreceğiz" dedi.

16 Oca 2017 - 21:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Halil uysal - Evet halk adem baskandan memun ama MHP nin kaypak durumundan ve bahçelinin dün baska bugun baska soylemlerinden memnun degil hayal kırıklığı yarattı sözlerimin şahsınızla alakasi yoktur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 21:47

Çorum Haber