Hakan Şükür'e şok soruşturma

Bağımsız İstanbul Milletvekili Hakan Şükür’ün İstanbul Adalet Sarayı’nda nezarethaneye girerek şüpheli polislerle hatıra fotoğrafı çektirmesi İstanbul Başsavcılığı’nı harekete geçirdi

 BAŞSAVCILIK o fotoğrafla ilgili soruşturma başlattı. İddialara göre, gözaltındaki meslektaşlarının başında nöbet tutan polisler Şükür’ün nezarethaneye girmesine engel olmaya çalıştı ve girişin yasak olduğunu söyledi. Şükür ise milletvekili olduğunu belirterek, “Bana karışamazsınız” dedi ve içeri girdi.Görevli polisler Hakan Şükür’ü dışarı çıkartmaya çalıştı ancak fiziksel bir zorlama olmadı. Şükür bir süre içeride kaldıktan sonra kendisi dışarı çıktı. Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal da dün sorgularını bekleyen polislerin tutulduğu nezarethaneye önünde çektirdiği fotoğrafları Twitter’dan paylaştı.

27 Tem 2014 - 17:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber