'Hainler kahrolacak'

Önceki gün Alanya'da toprağa verilen Özel Harekat Polisi şehit Coşkun Nazilli'nin 5 yaşındaki kızı Gökçe'nin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Alperen Ocakları Başkanı Vedat Uygur, "Şehitlik gibi yüce bir makama uçmaya giden, dağlar gibi yiğit babanın, vatan gibi bakan evlatlarının, bayrak misali duruşu, hainleri kahredecek" dedi

Haber: Alper KUTAY
ALANYA
Alperen Ocakları Başkanı Vedat Uygur, önceki gün Alanya'da toprağa verilen şehit Özel Harekat Polisi Coşkun Nazilli'nin 5 yaşındaki kızı Gökçe'nin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Şehitlik gibi yüce bir makama uçmaya giden, dağlar gibi yiğit babanın, vatan gibi bakan evlatlarının, bayrak misali duruşu, hainleri kahredecek" dedi. Uygur, açıklamasında şunları söyledi: "Şehidimizin kızının bakışı destek olacak, umut olacak, örnek olacak milletimize. Biliyoruz. Askerimiz ve polisimiz hainlerin inlerinde tüm kalleşliklere rağmen destanlar yazmakta. Nice kahramanlıklarıyla tarihe mühür vurmaktadır. Büyük Türk milletine duyulan güven. Düşmanların, destekçilerinin ve sempatizanların korkuyla kalplerini titretmekte. Vatan gibi duruşunu koru. Türk milleti, kahramanlarımızın, şehitlerimizin ve onların geride bıraktığı yiğit anaların duaları, yiğit evlatlarının duruşu, anasının eteği ile sözde devlet kurmaya çalışan hainleri emellerine asla ulaştıramayacak. Bu koskocaman dünyada yalnız değilsin. Türk milleti sana umut bağlamış, evleri, vatanları, yuvaları viran olmuş nice mazlumlar ikiyüzlü dünya devletlerine ve milletlerine karşı verdiğin şanlı kahraman mücadeleni görmekte ve yolunu gözlemekte. Ne Mutlu Türk'üm Diyene."

30 Mar 2016 - 16:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber