Hacı İsmail Erkaptan hayatını kaybetti

Alanya'nın sevilen isimlerinden ve renkli simalarından olan Hacı İsmail Erkaptan hayatını kaybetti

BİR süredir amansız hastalıkla mücadele eden Alanya’nın sevilen renkli siması Hacı İsmail Erkaptan'ın tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybettiği öğrenildi. Kendine özgü doyumsuz sohbeti ve esprileriyle herkesin sevdiği bir isim olan 67 yaşındaki Erkaptan'ın ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Erkaptan'ın cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Bektaş Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Yeni Alanya ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

# Alanya

24 Haz 2017 - 11:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

m. rÜŞTÜ mAT - Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabırlar versin Rabbim. Gerçekten Alanya'mız bir değerini kaybetti.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Haziran 11:16

Çorum Haber