GZP'ye reklam desteği

Alanya Belediyesi, Hürriyet Gazetesinin Akdeniz ekine Alanya-Gazipaşa Havalimanı (GZP) ile birlikte Alanya'nın reklamını verdi.

Gazete sayfasının büyük bir bölümünü kaplayan ve Alanya’dan manzara ile uçak fotoğrafının bulunduğu reklamda ‘Hayallerinizin şehri Alanya, Gazipaşa Havalimanı ile daha yakınınızda’ yazıyor. Bu yıl yoğun uçak seferleri ile cazibesini arttıran havaalanına her geçen gün ilgi artıyor. Havayolu firmalarının sefer başlatması ve tanıtımı için yapılan bu tür faaliyetler Gazipaşa Havaalanı’nın daha da büyümesini sağlıyor.

#

03 May 2013 - 09:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber