GZP’de kuş uçmuyor

Gazipaşa polisi, Alanya-Gazipaşa Havalimanı’nda olası bir canlı bomba tehlikesine karşı üst düzey alarm durumuna geçti

EMNİYET Genel Müdürlüğü'nün uyarısı doğrultusunda Alanya-GazipaşaHavalimanı'nda (GZP) uygulama yapan polis, havalimanına giriş ve çıkış yapan tüm araçları didik didik arıyor. Polis, şüphelendiği yolcuların kimlik ve pasaportlarını kontrol ederken, şahısların valizlerini de kontrolden geçirdi. Araçtan indirdiği kimi vatandaşlara da üst araması yapan Gazipaşa polisi, havalimanı kontrol noktasında adeta kuş uçurtmadı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Gazipaşa Havalimanı da dahil tüm havalimanlarına bir yazı gönderilerek, arama noktalarında özellikle yolcu kategorisi olarak tabir edilen çocuk, hamile, sakat ve yaşlı yolcular konusunda daha dikkatli olunması istenmişti. Türkiye'nin en büyük sınır kapısı olan ve günde 100 bine yakın yolcunun giriş çıkış yaptığı İstanbul Atatürk Havalimanı'nda da canlı bomba saldırıları ihtimaline karşı polis ve özel güvenlik kuvvetleri uyarıldı. Havalimanına giriş ve çıkış yapan tüm araçlar ile didik didik aranıyor.

26 Ağu 2016 - 22:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber