GZP'ye yeni pist önerisine destek sürüyor

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclisi'nde gündeme gelen Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na (GZP) yeni pist yapılması önerisine destek sürüyor

ALANYA Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) temsilcilerinin ardından Kleopatra Otelciler Birliği'nden de öneriye destek geldi. Dernek Başkanı Servet Şakiroğlu "Alanya için en büyük olmazsa olmaz GZP. Zamanında oldu bitti ile yapım çalışmasına başlandı, Alanyalı'nın sahiplenmesiyle tamamlandı. Fakat bitti demekle de bitmiyor. Büyütüp geliştirmek gerekiyor. Temel sorunları çözülmeden faaliyete geçti. Pistin yönünün ilk günden tam olarak ayarlanması gerekiyordu. Eğer şimdi yapılacak ek pist veya düzenlemeyle bu sorun giderilecekse tabi ki hemen yapılmalı. Belirtildiği gibi elimizde TAV yetkililerinin de bu şekilde açıklamalarından doğan bir koz varsa değerlendirmemiz gerekiyor. Büyük uçakların inmesi sağlanacaksa, bu bize olan talebi de çok arttıracaktır" diye konuştu.

30 Mar 2017 - 23:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber