GZP'ye Coral dopingi

Coral Travel tarafından Nisan ayından itibaren GZP'ye Rusya'nın bir çok şehrinden ve Ukrayna ile Polonya'dan uçuş yapılacak

CORAL Travel, Nisan ayından itibaren her gün Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na (GZP) uçaklarının ineceğini açıkladı. Royal Flight'ın B737-800 model uçakları ile Moskova'dan Alanya'ya gelecek misafirleri için GZP'ye gerçekleşecek uçuşlar 26 Nisan ile Kasım 2017 arasında, haftanın her günü sürecek. Coral Travel, Antalya'ya gerçekleşecek seferlerin sezon ilerledikçe yoğunlaşarak devam edeceğini, GZP uçuşlarının ise Moskova'nın yanı sıra, Rusya'nın başka şehirlerinden ve Ukrayna ile Polonya'dan da planlandığını belirtti. Royal Flight'a ait B737-800 uçaklar 189 kişilik koltuk sayısına sahip.
YILBAŞINDA 10 BİN KİŞİ GELECEK
Coral Travel yetkilileri, hali hazırda Antalya uçuşlarının yoğun bir şekilde sürdüğünü açıkladı. İki haftalık yılbaşı tatil dönemi için Moskova, Ekaterinburg, Kazan, N.Novgorod, Perm, Rostov, St.Petersburg, Samara ve Ufa'dan yaklaşık 40 uçuş ve 10 bine yakın misafirlik bir kapasitelerinin olduğunu belirten Coral Travel, Ocak, Şubat ve Mart aylarında uçuşların aralıksız süreceğini, Nisan ayından itibaren Rusya'nın bütün bölgelerinden uçaklarının olacağını belirtti.

05 Ara 2016 - 15:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber