GÜZELBAĞ SEVDALILARININ BAŞI DERTTE

Güzelbağ'ın nüfusu 1 yılda yüzde 158 artınca Nüfus Müdürlüğü harekete geçti. Rekor artışın sanal olduğu belirlendi ve Güzelbağ'da oturmadıkları tespit edilen 1765 kişiye toplam 1 milyon 165 bin TL ceza verildi

GEÇEN yıl nüfusu 1117 olan Güzelbağ, nüfusu 2 binin altında kalan beldelerin köy ve mahalleye dönüştürülmesi projesinden CHP'nin itirazı sonucu son anda kurtulmuştu. Belde kalarak seçimin yapıldığı Güzelbağ'da başkanlık koltuğuna oturan Mehmet Kula, beldesinin yeniden köye dönüştürülme ihtimalini dikkate alarak çalışma başlattı.
BAŞKAN HABER UÇURDU
KULA, Alanya merkez ve beldeleri ile Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde yaşayan Güzelbağlılara haber uçurdu ve 'Nüfusunuzu beldemize aldırın aksi halde köy olabiliriz' dedi. Harekete geçen Güzelbağ sevdalıları, nüfuslarını aktardılar. Nüfus, son bir yılda 1765 kişi arttı ve 2 bin 882'ye ulaştı. Bu rekor artış Nüfus'un gözünden kaçmadı.
JANDARMA HAREKETE GEÇTİ
İNCELEME başlatan Alanya Nüfus Müdürlüğü, rekorun sanal olduğunu belirledi ve 1765 kişiye 'Sahte beyanda bulunmak' suçundan 660'ar TL idari para cezası yazdı, Güzelbağ sevdalılarının tamamı hakkında Alanya Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Jandarma, suç duyurusunun ardından 1765 kişi hakkında kapsamlı inceleme başlattı.

#

20 Mar 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber