Gündem: Engelsiz Alanya

Ulaşılabilir ve yaşanabilir bir şehir anlayışıyla Alanya Belediyesi tarafından yıllardır sürdürülen 'Engelsiz Kent' çalışması meyvelerini vermeye başladı

ALANYA Belediyesi ilk kez şehir olarak İstanbul’da açılan fuarda tanıtıldı. İstanbul Üniversitesi’nde bir çalıştaya örnek kent olarak davet edilen ve projelerini anlatan Alanya Belediyesi engelsiz hayat parolası ise Alanya’nın engelli bireyler için ideal bir tatil kendi olduğunu anlatmaya çalışıyor. Son olarak İstanbul’da gerçekleşen fuarın ardından şehirde yapılanlar ve yapılacaklar canlı yayında konuşulacak. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Bilal Nurgül ve Alanya Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Psikoloğu Esra Yemez, Kanal A'da engelsiz hayata dair Gaye Coşkun’un sorularını yanıtlayacaklar. Engelsiz yaşamın konuşulacağı Haberin Manşeti Perşembe saat 19.30’da ekrana gelecek. İzleyiciler sorularını [email protected] adresinden ve sosyal medya hesaplarından iletebilecek. Canlı yayın www.tv.kanalalanya.com adresinden, facebook.com/kanalalanya hesabından da izlenebilecek.

07 Ara 2016 - 20:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber