Gümüşkavak şenliğe hazır

Gümüşkavak Mahalle Muhtarı Yücel Sezel, 26 Temmuz Pazar günü yapılacak olan Gümüşkavak Kızılova Yayla Şenliği'ne tüm vatandaşları davet etti

ÖNÜMÜZDEKİ Pazar günü Gümüşkavak Mahallesi'ne bağlı Kızılova'da yayla şenliği düzenlenecek. Halk oyunları, eğlenceli yarışmalar ve çekiliş gibi aktivitelerin olacağı şenlikte ayrıca yöresel sanatçılar da sahne alacak. Şenlikte Ramazan Çelik ve Vedat Emre'nin yanı sıra Hamza Tezel, Adem Dinç, Anıl Şen, İbrahim Karagöz, Naci Taşdemir ve Harun Başaran gibi sanatçılar sahne alacak. Gümüşkavak Mahalle Muhtarı Yücel Sezel, 26 Temmuz Pazar günü yapılacak Gümüşkavak Kızılova yayla Şenliği'ne tüm vatandaşları davet etti. Sezel, "Gümüşkavak 1. Kızılova Yayla Şenliği'ne Alanya halkının yoğun ilgi göstereceğini ümit ediyorum" dedi.

23 Tem 2015 - 14:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber