'Güllüoğlu Alanya' AGC'yi ağırladı

AGC Yönetim Kurulu toplantısı, Faruk Güllüoğlu Alanya Şubesi'nin ev sahipliğinde yapıldı

TÜRKİYE Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim ile AGC yönetim kurulu üyeleri, haftalık olağan toplantılarını baklavası kadar Gaziantep yemekleri ile de ünlü olan Faruk Güllüoğlu Alanya Şubesi'nde yaptılar. 
LONDRA'DAN ALANYA'YA 
Aslen Alanya'nın Okurcalar Mahallesi doğumlu olan, uzun yıllar İstanbul ve Londra'da gıda ile tekstil sektörlerinde faaliyet gösteren Raşit Güney tarafından Alanya Devlet Hastanesi Kavşağı karşısında hizmete açılan Faruk Güllüoğlu Alanya Şubesi'nde sadece tatlı çeşitleri bulunmuyor. Kahvaltıdan makarnaya, salatadan Gaziantep yemeklerine, pizzadan hamburgere kadar geniş bir menüyesahip olan Faruk Güllüoğlu Alanya Şubesi, eşsiz lezzetleri ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, Londra'dan kesin dönüş yaptığı memleketine muhteşem bir lezzet durağı kazandıran Raşit Güney'e, nazik daveti için teşekkür etti.  

22 May 2017 - 17:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber