Genç müteahhit 60 metreden ölüme uçtu

Antalya'da otomobiliyle virajı alamayarak yaklaşık 60 metrelik uçurumdan denize uçan Ahmet Çelik isimli genç müteahhit yaşamını yitirdi

KAŞ İlçesi Kasaba Mahallesi'nde yapımı devam eden inşaatta inceleme yapan müteahhit Ahmet Çelik, ardından lüks otomobiliyle finike İlçesi'ndeki evine gitmek için dönüşe geçti. Yol üzerinde Demre sahilindeki içkili bir restoranda yemek yiyen Ahmet Çelik, saat 02.30 sıralarında restorandan ayrıldı. En son yemek yerken görülen, evli ve 1 erkek çocuk babası Çelik'in gece eve dönmemesi ve telefonunun kapalı olması nedeniyle endişelenen yakınları polis ve Jandarmadan yardım istedi.

60 METREDEN DENİZE UÇTU

Finike- Demre karayolunda inceleme yapan ekipler, Çelik'in kullandığı otomobilin, Vites Burnu mevkisindeki park alanından denize uçtuğunu belirledi. haber verilmesi üzerine gelen Kekova Sahil Güvenlik ekipleri, yaklaşık 60 metre yükseklikten uçarak tamamen suya gömülen otomobildeki Ahmet Çelik'in cansız bedenine ulaştı. Dalgıçlar tarafından araçtan çıkarılan Çelik'in cenazesi, deniz yoluyla Demre'deki Çayağzı Limanı'na götürüldü. Jandarma, sağlık ekipleri ve Cumhuriyet savcısının incelemesinden sonra Ahmet Çelik'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

'KİMSEYLE SORUNU YOKTU'

Ahmet Çelik'in cenazesini teşhis eden dayısı Finike Belediye Meclis üyesi MHP'li Recep Özkaya, yeğeninin kimseyle sorunu olmadığını, ekonomik ya da ailevi sorunu da bulunmadığını söyledi. Olayın kaza olup olmadığını bilmediklerini kaydeden Özkaya, "Ailenin tek çocuğuydu, ailesine bağlı bir insandı. Olayın nasıl olduğu hakkında bilgimiz yok. Dün gece eve gelmeyince aramaya başladık. bugün de cansız bedenini bulduk" dedi.

02 Eyl 2014 - 21:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber