Gedevet’teki araç yangınıyla ilgili flaş gelişme

Alanya'da yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Mustafa A., kendisini ait otomobili içinde , bilgisayar kasaları ve bir adet televizyon ile birlikte yaktı.

OLAY, dün akşam 17.30 sıralarında Alanya'ya bağlı Gedevet Yaylası'nda meydana geldi. Kızıltaş Mevkii'nde bir otomobilin alevler içinde yandığını gören vatandaşlar durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine ihbar etti.  Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri yanan aracı kısa sürede söndürdü. Jandarma ekipleri ise plakaları sökülmüş vaziyette yanan araçta yaptıkları araştırmada, araç içinde tamamen yanmış halde 6 adet masaüstü bilgisayar kasası, televizyon ve çok sayıda sağlık dergisi buldu. Ayrıca olay yerinin 10 metre uzağında mutfak çakmağı ele geçti. Olayı çok yönlü olarak araştıran ekipler, araç sahibinin diş doktoru Mustafa A.'ya ait olduğunu tespit etti. 

KENDİSİNE AİT ARAÇI ATEŞE VERDİ 
Yapılan arama sonucu yakalanan Mustafa A. jandarmada verdiği ifadede tutarsız açıklamalarda bulundu. İlk olarak kendisine bunların cinlerin yaptırdığını söyleyen Mustafa A. sonrasında ise kendisinin öz iradesi ile aracını yaktığını beyan etti. Alanya'da yalnız yaşayan Mustafa A.'nın son aylarda bunalımda olduğu ve psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenildi.



VİDEO İÇİN TIKLAYIN

24 Eki 2016 - 13:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

hemşeriii - Siteniz çok güzel. Başarılarınızın devamını dilerim. kocaeli'den de haberlerinizi bekliyoruz. Kocaeli'deki alanyalılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ekim 13:19

Çorum Haber