Gazipaşalı Emniyet Müdürü tutuklandı

İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı olan Gazipaşalı Celal Yılmaz, kendisine silahlı saldırı girişiminde bulunan şahsı beylik tabancasıyla öldürünce tutuklandı.

YILMAZ'IN olay sonrası tedbir amaçlı tutuklandığı belirtiliyor. Yılmaz'ın Gazipaşa'da bulunan yakınlarının ise olayı öğrenir öğrenmez İstanbul'a gittiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, eşiyle birlikte otomobiliyle evine doğru gitmekte olan Yılmaz'ın aracının önüne bir motosiklet direksiyon kırdı. Motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu (33) ile Yılmaz arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Yılmaz eşiyle birlikte yoluna devam ederek evlerinin bulunduğu Halkalı'daki Polis Lojmanları'na gitti. Yılmaz'ı evine kadar takip eden Sülüşlüoğlu, silahını çekip doğrulttuğu sırada da Yılmaz ateş ederek şahsı vurdu.

19 Ağu 2015 - 23:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber