Fuhuş baskınında şok! Polis suçüştü yakalayınca...

Adana'da düzenlenen fuhuş operasyonunda 2 kadın suçüstü yakalandı

EDİNİLEN bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Çukurova ilçesi, Toros Mahallesi'nde iki kadının hem fuhuş yaptıklarını hem de fuhşa aracılık ettiklerini aynı zamanda da evlerini fuhuş amaçlı kullandırdıklarını belirledi.

Polis, kadınlardan Uğur Ö.'yü (32) telefonla arayarak fuhuş yapmak amaçlı 2 kadına ihtiyaçları olduğunu söyledi. Uğur Ö. kendisinin ve bir arkadaşının fuhuş yaptığını söyleyerek fuhuş için kadın başına 300, fuhuş yapılacak ev için ise kadın başına 100'er lira para istedi.

Polis bu teklifi kabul ederek kadının verdiği ve Dilek D.'nin (33) evi olan adrese gitti. Burada iki sivil polis kadınlara daha önceden seri numarası alınmış paraları verdi. Kadınlar parayı aldıktan polis kimliklerini göstererek kadınları gözaltına aldı. Kadınlar sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

26 Haz 2015 - 10:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber