Fuhuş baskını kanlı bitti

Yabancı uyruklu kadınla bir otelde cinsel ilişkiye giren uzman çavuş kadının sevgilisinin bıçaklı saldırısı sonucu ağır yaralandı

TRABZON'DA yabancı uyruklu kadınla bir otelde cinsel ilişkiye giren 24 yaşındaki Uzman Çavuş Y.Ç., kadının sevgilisi 25 yaşındaki A.Ö.'nün bıçaklı saldırısı sonucu ağır yaralandı. Olay önceki gün Çömlekçi Mahallesi'ndeki bir otelde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Giresun İl Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan Uzman Çavuş Y.Ç., iddiaya göre bir otelde yabancı uyruklu bir kadınla cinsel ilişkiye girdi. Yabancı uyruklu kadınla birlikte odadan çıkarken, kadının sevgilisi olduğu iddia edilen A.Ö. ile ile karşılaşan uzman çavuş ile bu kişi arasında tartışma başladı. Giderek büyüyen tartışma sonrasında belindeki bıçağı çeken A.Ö., Uzman Çavuş Y.Ç.'yi karnından ve sırtından ağır yaraladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Uzman Çavuş Y.Ç. tedavi altına alındı. Y.Ç.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORMUŞ
Olaydan sonra gözaltına alınan A.Ö., dün çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. 'Kasten Yaralama' suçlamasıyla tutuklanan A.Ö ifadesinde, yabancı uyruklu kadınla aralarında gönül ilişkisi olduğunu, kendisiyle evlenmeyi düşündüğünü ve bir başkasıyla otel odasından çıkarken görmesi üzerine kendini kaybederek olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Olaydan sonra ortadan kaybolan yabancı uyruklu kadının bulunabilmesi için de çalışmalar sürüyor.

10 Haz 2013 - 14:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber