Fuar kapılarını açtı

Alanya Otel Bar Restoran Donanımları İç ve Dış Mekan Ürünleri Yenileme ve İhtiyaç Malzemeleri İhtisas Fuarı Kestel’de başladı

AFT Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım firması tarafından 13-16 Aralık tarihleri arasında organize edilen ALODİF 2012, Kestel beldesi Park Karting tesislerinde açıldı. Fuarın açılış törenine Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Başkanı Mustafa Tuna, ALTSO Başkan Yardımcısı Mevlüt Dalabasmaz, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, ATV Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Hasan Şakiroğlu ile çok sayıda davetli katıldı. Yaklaşık 70 markayla 48 firmanın stant açtığı fuarın açılışında konuşan AFT Fuarcılık Genel Koordinatörü Fuat Aktaş, Alanya'da düzenlenen fuarın bölge ekonomisine ve tanıtımına katkı sağlamayı amaçladığını söyledi. Fuarı gerçekleştirirken yoğun bir emek harcadıklarını dile getiren Aktaş, fuarın özellikle turizm sektörünün lokomotifi oteller başta olmak üzere bar, restoran ve diğer işletmelerin sezon sonrasında eksikliklerinin ve ihtiyaçlarının tespit edilip, yeni sezona daha donanımlı ve eksiksiz girebilmeleri adına önemli olduğunu söyledi. 'KOLAY OLMADI' Aktaş, fuarın kolay gerçekleştirilmediğini ifade ederek, “Kolay olmadı. Eksik olanlar oldu ama bunlar zamanla giderilecek. Hep birlikte bunu daha iyiye götüreceğiz. Bu çabalarımız eksilmeden devam edecek” dedi. ‘GAZETECİLER OLARAK DESTEK VERDİK’ Dim ise, fuara gazeteciler olarak destek verdiklerini, Alanya olarak hep birlikte destek vermeye devam etmeleri gerektiğini söyledi. ‘BÜYÜK FUARLARDA BULUŞMAK İSTİYORUZ’ Tuna da Alanya için yapılan güzel çalışmaya teşekkür ederek, daha çok ve daha büyük fuarlarda buluşmak istediklerini kaydetti. Fuar, 16 Aralık'a kadar devam edecek.

#

14 Ara 2012 - 00:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber