Fotoğraf çekilmek için sıraya girdiler

Bursa’da, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e benzerliği ile dikkat çeken Nejdet Bardak, görenleri şaşırtmaya devam ediyor

BURSAda, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e benzerliği ile dikkat çeken Nejdet Bardak, görenleri şaşırtmaya devam ediyor. Çanakkale 100’üncü Yıl Gezici Müzesi’nin Bursa ayağına destek veren Bardak ile fotoğraf çektirmek için çocuklar ve Arap turistler sıraya girdi. Bursa'da Çanakkale 100’üncü Yıl Gezici Müzesi’nin sergisini gezmek için gelenler bir süprizle karşılaştı. Mustafa Kemal Atatürk’e benzerliği ile şaşırtan Nejdet Bardak, sergiye destek olmak için asker kıyafetlerini giyerek geldi. Bardak'ı, görenler gözlerine inanamadı. Bardak’ın etrafında toplananlar, onu yakından inceledi. Küçük çocuklar ve Arap turistler ise onunla fotoğraf çektirmeden ayrılmak istemedi. Çocuklar, Atatürk'ün benzeri ile fotoğraf çektirmekten mutlu olduklarını söyledi.
Oyunculuk ve program tasarımı yapan Nejdet Bardak ise bu benzerliğin kendisi için gurur verici olduğunu belirterek, birçok yerde Atatürk’ün konuşmalarını gerçekleştirdiğini ve Sarı Zeybek’i oynadığını kaydetti. Kendisini görenlerin bazen ağlayarak sarıldığını anlatan Bardak, "Ben Atatürk değilim. Onu yaşatıyorum. Ayrım yapmadan herkes görünce seviniyor. Bu milletin kafasından kimse Atatürk sevgisini silemez" dedi.

17 Ağu 2014 - 18:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber