'Finliler Alanya'dan çok memnun'

Finlandiyalı Parlamentosu’nun eski milletvekillerinden Leppanen Johannes ve Finlandiya Fahri Konsolosluk Sekreteri Paulina Müftüoğlu, Alanya Kaymakamı  Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret ettiler.

ZİYARETTE, Finlandiya Parlamentosu’nun eski milletvekillerinden Johannes, Alanya'da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, şehirde yaşayan Finlandiyalıların Türkiye’den ve Alanya’dan çok memnun olduklarını belirtti.

'ALANYA BENİM İKİNCİ EVİM'
Alanya’dan ev alan ve Finlandiya Parlamentosu'nda 12 yılı aşkın süre ile görev yapan Johannes,  Kaymakam Tanrıseven’e göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Alanya’yı çok seviyorum. Burası benim ikici evim gibi oldu. İklim açısından, Finlandiyalıların yerleşmesine son derece uygun bir yer. Finlandiyalılara, çocuklarıma ve torunlarıma da Alanya’yı tavsiye edeceğim” dedi.

'ALANYA'DA HERKES HUZURLU YAŞIYOR'
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tanrıseven de, Alanya’da farklı milletler, kültür ve inançların huzurlu bir şekilde bir arada yaşadığını söyledi. Tanrıseven, “Gelecek nesilleri de Alanya’da görmek istiyoruz. Alanya çok kültürlü ve yabancıların yaşamaya alışkın olduğu bir şehir. Herkes Alanya’da huzurlu bir şeklide yaşıyor. Alanya, iklim, doğa ve misafirperverlik bakımdan mükemmel bir yer. Bizler de herkesin bir arada huzur ve mutluluk içerisinde yaşaması için gerekli tedbirleri alıyoruz. Finlandiyalı vatandaşları Alanya’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

21 Eki 2016 - 16:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber