Fiat engelleri kaldırdı

Gürses Otomotiv, Fiat'ın başlattığı "Engelsiz Hareket" kampanyasını Alanya'da tanıttı ve engelli bireylerden tam not aldı

GÜRSES Otomotiv, Fiat'ın engelli yolcular için başlattığı "Engelsiz Hareket" kampanyasını tanıtarak Alanya'daki engelli vatandaşlara araç sürüş keyfi yaşattı. Herkesin özgürce hareket edebilmesi adına Fiat'ın böyle bir çalışma yaptığını belirten Gürses Otomotiv yetkilileri, "Fiat, herkesin özgürce hareket edebilmesi gerektiğine inanarak böyle bir çalışma başlattı. Engelli sürücülerin yollarda keyifli ve güvenli sürüş keyfinin tadına varabilmesi ve engelli yolcuların konforunu artırabilmek için başlatılan 'Fiat Engelsiz Hareket' ile yanınızdayız. Fiat Engelsiz Hareket ile bedensel engelleri yollardan kaldırmak adına özel donanımlarla ihtiyacınıza uygun çözümler sunuyoruz. Fiat Engelsiz Hareket kampanyası ile engelli vatandaşlar ile özel tertibatlı araçları Gürses Otomotiv olarak Alanya'da  buluşturduk" dediler.
APARATLAR ÜCRETSİZ VERİLECEK
Yoğun ilgi gösterilen etkinlikte test sürüşü yapan engelli vatandaşlara sürüş aparatları ile ilgili bilgiler verildi. Fiat olarak engelsiz hareket kampanyasında sürüş aparatlarının araç alımlarında hediye edileceğini belirten yetkililer, araçlara uygun olarak tasarlanan bu aparatların takılıp sökülme noktasında da pratik olduğunu, araca ilave müdahale gerektirmemesi bakımından da oldukça avantajlı olduğunu söylediler. Alanya Belediyesi de sosyal sorumluluk projesi kapsamında verdiği destekle engelli vatandaşların belediyeye ait özel araçla test alanına sevk edilmesini sağladı.

21 Şub 2017 - 21:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber