'Fiat Egea bir harika'

Gürses Plaza, 'Avrupa'nın En İyi Otomobili' seçilen Fiat Egea'yı tanıttı ve herkesi test sürüşüne davet etti

FIAT Egea, Gürses Plaza showroomlarında görücüye çıktı. Cumhuriyet Mahallesi, Çevreyolu üzerinde bulunan Gürses Plaza'da deneme sürüşü için otomobilseverleri bekleyen Fiat Egea'da kullanıcılar için her şey düşünülmüş. Tofaş'ın son en büyük yatırımı olma özelliği taşıyan Fiat Egea'nın Sedan, Hatchback ve Station olmak üzere 3 versiyonu bulunuyor. Bursa'da üretilen ve yüzde 80'i yerli üretim olan Fiat Egea, 51 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Fiat markasına Sedan pazarında büyük güç katan Egea'nın dizel ve otomatik şanzımanlı versiyonu tüm Türkiye'de olduğu gibi Alanya'da da satışa sunuldu. Geçtiğimiz günlerde 'Autobest 2016 Ödülü'nü alarak Avrupa'nın en iyi otomobili ünvanını kazanan Fiat Egea'nın 1.6 litre dizel ve 6 ileri otomatik şanzımanlı versiyonu 77 bin 400 TL'den başlayan rekabetçi anahtar teslim satış fiyatı ve 5 yıl/100 bin garantisiyle dikkat çekiyor. 
'RAKİPLERİNİN ÖNÜNE GEÇİYOR'
Gürses Plaza Satış Danışmanı Rıdvan Türker, Egea modelinde Hatchback, Sedan ve Station olmak üzere 3 kasanın mevcut olduğunu söyledi.
Türker, "Şu an Station Vagon da aramıza katıldı. Bununla beraber 3 kasamız tamamlandı. Aracımız 1/4 95 beygir benzinli, 1/610 beygir dizel otomatik 1/3 95 beygir dizel manuel 1/620 beygir dizel otomatik ve 1/621 dizel ve manuel olmak üzere her segmentte yeterli donanıma sahip. Egea dizel otomatik 120 beygir TCT şanzıman, 320 Newton metre torkuyla rakiplerine göre oldukça ön plana çıkıyor. Çift kavramalı şanzıman vites geçişlerinde kesinlikle sarsıntı yapmayıp sonsuz bir ivmelenmeyle konforlu bir sürüş sağlıyor. Bunun yanında araçta donanım anlamında en alt ve en üst versiyon arasında yaklaşık 4'er bin liralık geçiş mevcut. Sürücü, yolcu, yanda ve perdelerde olmak üzere 6 hava yastığı mevcut. Dijital klima, geri görüş kamerası, otomatik MP3 çalar, hız sabitleyici pürüz kontrolü araçta standart olarak yer alıyor. Aracın ayağında 17 inç alaşım jantlar, önünde viraja duyarlı sistem bulunuyor. Araç arkasında ise park sensörü ve geniş görüş kamerasıyla destekleniyor. 6 adet hava yastığına ilaveten ABS, HBD, ASR, ESP yokuş kalkış destek sistemleri mevcut. Kullanım anlamında oldukça konforlu. İç hacim olarak oldukça geniş. 5 kişilik bir ailenin rahatça sığıp seyahat edebileceği bir araç. Arka diz mesafesi oldukça geniş. 3 kişi çok rahat şekilde sorun yaşamadan yolculuk yapabilir. Çocuklu aileler için geniş bir bagaj kapasitesi mevcut. Aracın 520 litre bagaj kapasitesi bulunuyor. Araçta koltuk sırtı yatırılarak da uzun malzemeler ileriye doğru uzatılarak yeterli bagaj sağlanabilir. Egea araçlarında 5 yıl 100 bin kilometre garanti bulunuyor. Otomobil severleri Gürses Plaza'ya bekliyoruz. Test sürüşlerimiz mevcut. Dileyenlerle güvenli bir şekilde test sürüşü yapmak isteriz" dedi.

26 Eyl 2016 - 21:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber