FETÖ tehdidi ile para isteyen komiser yakalandı

İstanbul’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında daha önceden ifadesini aldığı bir kişiden tehditle para talep eden komiser, operasyonla gözaltına alındı. Komiserin, para almak için mağdur şahısla buluşması güvenlik kameralarına da yansıdı

EDİNİLEN bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli H.S.Y. isimli bir komiser, FETÖ soruşturması kapsamında daha önceden ifadesini aldığı A.H. isimli bir kişiyle irtibata geçti. A.H. ile bir araya gelen komiser H.S.Y. 10 bin lirayı getirmediği takdirde yürütülen FETÖ soruşturmalarına ismini tekrar karıştıracağını belirterek tehdit etti. Bunun üzerine A.H. ise savcılığa giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Çalışma kapsamında A.H. isimli kişiye seri numaraları alınmış paralar verilerek komiser H.S.Y. ile buluşma sağlandı. Belirlenen buluşma yerinde tedbir alan polis ekipleri, A.H. isimli kişinin H.S.Y. isimli komisere seri numaraları alınmış paraları verdiği anda harekete geçti. Komiser H.S.Y. suçüstü yakalanarak emniyete götürülürken, buluşma anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
  Emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen H.S.Y. isimli komiser tutuklanarak cezaevine gönderildi.

27 Mar 2017 - 17:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber