Fenerbahçe'de Enner Valencia sesleri

Corinthians''lı Pato'nun ardından Ekvador Milli Takımı'nın golcüsü Enner Valencia da F.Bahçe'nin gündemine geldi

Corinthians''lı Pato'nun ardından Ekvador Milli Takımı'nın golcüsü Enner Valencia da F.Bahçe'nin gündemine geldi. Corinthians''lı Pato'nun ardından Ekvador Milli Takımı'nın golcüsü Enner Valencia da F.Bahçe'nin gündemine geldi. Dünya Kupası'nda 3 gol atan 24 yaşındaki futbolcuyla İngiliz ve İtalyan kulüplerinin de ilgileniyor Corinthians'tan ayrılmak isteyen Pato'yu gündeminde tutan Fenerbahçe'nin Ekvador Milli Takımı'nın golcüsü Enner Valencia'yı da yakından izliyormuş. İddiayı TC Television kanalı ortaya attı. Fenerbahçe'nin; birçok İngiliz ve İtalyan ekibinin peşinde olduğu 24 yaşındaki golcü için kulübü Pachuca ile menajerler aracılığı ile temas kurduğu ileri sürüldü. Dünya Kupası'nda Ekvator Milli Takımı forması ile 3 gol atan Valencia'nın, kazanacağı yüksek rakamlar yüzünden Türkiye'de bir maceraya da hayır demeyeceği haberin ayrıntısında yer aldı.

#

12 Tem 2014 - 10:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber