Feci kaza: 1 ölü

Altındağ ilçesi Necmettin Erbakan Meydanı'nda, 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

BAŞKENTTE cip ile binek otomobilinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Altındağ ilçesine bağlı Anafartalar Mahallesi, Necmettin Erbakan Meydanı’nda, 06 FH 6174 plakalı binek araçla, 06 ER 092 plakalı cip çarpıştı. Binek otomobilde bulunduğu öğrenilen ve hayatını kaybeden şahsın üzerinden Taha K. adına kayıtlı kimlik çıktı. Taha K’nın asker olduğu öğrenildi.

Binek otomobilde sıkışan ve kurtarma görevlilerinin 10 dakika süren çalışması sonucu araçtan çıkarılan şahıs ile kazada yaralanan cip sürücüsü, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Her iki araçta da ağır hasara yol açan kazanın ayrıntılarına ilişkin açıklamada bulunulmadı; ancak binek otomobildeki bir içki şişesi dikkati çekti. Bu arada kazanın bulunduğu yerin yakınında, uyuşturucu madde etkisinde olduğu izlenimi veren bir kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı.

29 Kas 2014 - 10:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber