'Farklı pazarların önemi çok arttı'

16-23 MART 2016 tarihleri arasında Suudi Arabistan'a düzenleyecekleri iş gezisi hakkında bilgi veren Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Rusya ile yaşanan ekonomik krizin ardından farklı pazarların öneminin arttığını söyledi

YAPACAKLARI gezide tarım, turizm ve inşaat sektörlerine ilişkin olanaklar bulmaya çalışacaklarını söyleyen Başkan Şahin "7 günlük iş gezisi kapsamında Medine, Mekke ve Cidde’de firma ziyaretleri, inceleme gezileri, ticaret odası ziyareti yer alacak. İstanbul aktarmalı Medine’ye hareketle başlayacak olan gezimizde 2 gece Medine’de 5 gece de Mekke’de kalacağız.

Gezimiz, inşaat, inşaat yapı malzemeleri, turizm-seyahat, mimarlık-mühendislik, dekorasyon, ev tekstili-mobilya, tekstil-konfeksiyon, deri çanta-ayakkabı, gıda, tarım ürünleri ve teknolojileri sektörlerini kapsayacak şekilde organize edildi. Söz konusu sektörlerde faaliyet gösteren ve KOSGEB veri tabanında kaydı güncel olan firma katılımcıları 2 bin TL’ye kadar KOSGEB desteğinden yararlanabilecekler Alanya'mızın tanıtımına büyük önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana elimizden gelen her türlü gayreti gösterdik. Göstermeye de devam edeceğiz. Bu kapsamda Suudi Arabistan'da da Alanya'mızı en iyi şekilde tanıtacağız" diye konuştu.

12 Şub 2016 - 21:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber