Esra Erol canlı yayında çileden çıktı

Programa konuk olan gelin adayı, eski eşinden tek isteğinin çocuğunu görmek olduğunu söyledi. Yayına bağlanan eski eşin ters yanıtlar vermesi Erol'u çıldırttı.

FOXTV'de yayınlanan "Esra Erol'da İzdivaç" programında hararetli anlar yaşandı. Programa evlenme isteğiyle konuk olan ve eski eşinden tek isteğinin çocuğunu görmek olduğunu belirten Arzu Hanım'a eski eşi Tarkan Bey'den gelen ters yanıtlar Esra Erol'u bir hayli sinirlendirdi.

İZLEYİCİLER ŞOK OLDU

Eski eş Tarkan Bey ile dün gerçekleşen telefon bağlantısı yayın süresinin bitmesi nedeniyle bant çekime sarktı. Programın sunucusu Esra Erol'un dün gerçekleştirilen bant çekimlerindeki görüntüleri ise izleyenleri çok şaşırttı.

ESRA EROL ÇİLEDEN ÇIKTI

"Benim de evladım var. Eğer siz çocuğunuza, "sen ne yaptın, ne yedin, annen nasıl baktı, yanında kim vardı' gibi sorular yöneltirseniz o çocuk size istediğiniz cevapları verir" diyerek haykıran Esra Erol, Tarkan Bey'e sesini bir hayli yükseltti.

07 Kas 2014 - 12:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber