Esnafa ücretsiz dil kursu çağrısı

Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir, esnafa yönelik olarak İngilizce ve Rusça kurslarını başlattıklarını açıkladı

ALESOBaşkanı Demir, "Yabancı dile olan ihtiyaç her geçen gün artıyor. Esnafımıza katkıda bulunmak amacıyla ücretsiz İngilizce ve Rusça kurslar düzenledik. Katılmak isteyen üyelerimizin kayıtlarını almaya başladık. Allah izin verirse 14 Kasım Pazartesi günü saat 19.30 da kurslarımız başlayacak ve 3 ay devam edecek. Katılmak isteyen üyelerimiz lütfen kayıtlarını yaptırsın" dedi.

20 Eki 2016 - 23:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber