"Esnaf kurallara riayet etsin"

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin'i ziyaret etti

KAYMAKAM Tanrıseven, ALTSO’nun yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek "ALTSO'nun yaptığı çalışmalar ortada. Başkan Şahin'e Alanya Mühendislik Fakültesi'ne verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Mühendislik Fakültesi'ni 2015-2016 eğitim öğretim yılına yetiştirme gayreti içindeyiz. ALTSO da bizlere bu konuda katkı sağlıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Hanutçuluk konusuna da değinen Tanrıseven, "Hanutçuluk ekibi çalışmalarını sürdürüyor. Esnafın da kurallara riayet etmesini istiyoruz. Alanya'nın marka değerine ve turizme zarar veren uygulamalarla mücadelede başta Alanya Belediyesi olmak üzere ilgili kurumlara gerekli desteği veriyoruz. Bütün işletmelerin kurallara riayet etmesini istiyoruz. Kurallara uymayanlar hakkında da gerekli yasal yaptırımlar başlayacak. Aynı şekilde sahillerin temizliğiyle ilgili olarak da başta büyükşehir olmak üzere Alanya Belediyesi'ne kaymakamlık olarak gerekli desteği vereceğiz. Amacımız Alanya'nın marka değerini düşürmeden gelen herkesin memnun ayrılmasını sağlamak" şeklinde konuştu.

'FAKÜLTEYE DESTEK VERECEĞİZ'

Kaymakam Tanrıseven’e ziyareti nedeniyle teşekkür eden ALTSO Başkanı Şahin "Bizler de yükseköğrenimi önemsiyoruz. Yükseköğrenimin Alanya'ya ekonomik katkısı gözardı edilmez. ALTSO olarak Alanya Mühendislik Fakültesi'ne destek veriyoruz, destek vermeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

Ziyarette Tanrıseven ve Şahin, Alanya'ya yapılacak hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

18 Haz 2015 - 02:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber