Eskiden koku neden yoktu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Şevki Türktaş, Mahmutlar Mahallesi’ndeki arıtmadan gelen pis koku nedeniyle bölgede yaşayan yerli halkın yanı sıra turistlerin de büyük rahatsızlık duyduğunu belirterek, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuya yeterince ilgi göstermediğini belirtti

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Şevki Türktaş, Mahmutlar Mahallesi’ndeki arıtmadan gelen pis koku nedeniyle bölgede yaşayan yerli halkın yanı sıra turistlerin de büyük rahatsızlık duyduğunu belirterek, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuya yeterince ilgi göstermediğini belirtti. 30 Mart yerel seçimlerinden önce kokmayan arıtmaların bugün kokar hale geldiğini söyleyen Türktaş, “O koca tesisin üzerini brandayla kapatarak koku önlenmez. Bu önleme kargalar bile güler. Brandayla kapatmakla koku kesilir mi? Bu işin teknik tarafıyla uğraşılıp yapılsa daha iyi olmaz mı?” dedi.

‘MÜDÜRLERLE UĞRAŞIYORLAR’

Öte yandan iki hafta sonra başlayacak yeni eğitim öğretim dönemi öncesi yurt genelinde olduğu gibi Alanya’da da okul müdürlerinin yerlerinin değiştirildiğini, bunun da eğitime büyük darbe vuracağını dile getiren Türktaş, “15-20 gün sonra okullar açılacak ama maalesef şimdi de müdür sıkıntısı başladı. Görevinde başarılı olmuş eğitimcileri adeta hallaç pamuğu gibi atıyorlar. Bunların hepsinin siyasi komplo olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

27 Ağu 2014 - 21:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber