Eski vekilden Şahin'e ziyaret

Danimarka Parlamentosu Türk kökenli eski Milletvekili Hüseyin Araç, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti

ZİYARETTE, işadamları Durmuş Özgen, Erhan Doğan, Mustafa Toksöz de yer aldılar. Turizm konusunun ele alındığı ziyarette Başkan Şahin, ziyaretinden dolayı Vekil Araç’a teşekkür etti. ALTSO Yönetim Kurulu faaliyetleri konusunda Araç’a bilgiler aktaran Şahin, Rusya ile yaşanan olumlu sürecin turizme önemli katkısının olacağını söyledi. ALTSO’da gerçekleştirilen 'Dünya Rus Medya Konferansı' konusunda da Araç’la görüş alışverişinde bulunan Şahin, bu tür organizasyonları diğer ülkelere de yaymanın önemine dikkat çekti.
'ŞAHİN'İ TEBRİK EDİYORUM'
Danimarka Parlamentosu Türk kökenli eski Milletvekili Araç ise Şahin’in çalışmalarını içeren kitapçığı inceledikten sonra, “Bir ticaret ve sanayi odasının bu kadar aktif ve başarılı çalışmalar yürütmesi takdire değer. Ben genç ve dinamik ALTSO Başkanı Şahin'i tebrik ediyorum. Kendisini ve ekibine de başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” diye konuştu.

27 Nis 2017 - 17:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber