Ertekin başkanları buluşturdu

"Başkanlar Buluşması" bu kez Kerim Ertekin'in ev sahipliğinde Olive Garden'da gerçekleştirildi

Haber: Alper KUTAY
ALANYA
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in geçen yıl başlattığı "Başkanlar Buluşması" devam ediyor. Başkanları bu kez de, kapanan Cikcilli Belediyesi'nin ilk ve son başkanı olan, halen Alanya Belediye Meclis Üyesi olarak aktif siyaset yapan Kerim Ertekin buluşturdu. Bu sabah Cikcilli'deki Olive Garden'da gerçekleştirilen buluşmaya, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 1999-2014 dönemi Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, 1989-1999 Belediye Başkanı ve 1999-2002 dönemi ANAP Antalya Milletvekili Cengiz Aydoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ile çok sayıda eski belediye başkanı ve bazı muhtarlar katıldı. Alanya'ya yapılan hizmetler ile önümüzdeki dönem yapılması beklenen projelerin masaya yatırıldığı toplantıda, bugün Oba Stadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor ile Bursaspor arasında oynanacak futbol karşılaşması da konuşuldu. Kerim Ertekin, davetine icabet eden ve bir dönem Alanya ile beldelerine yön veren tüm başkanlara teşekkür etti.

22 Eki 2016 - 10:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber