Erdoğan’a sürpriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Kısıklı’daki evinin önünde vatandaşlar tarafından bir kutlama yapıldı. İşte sebebi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a doğum günü sürprizi
Haber albümü için resme tıklayın

SAAT 14:00 sıralarında evinden çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini çiçekler ve pankartlarla bekleyen kalabalığı görünce makam aracını durdurdu. Doğum gününü kutlayan yurttaşların yanına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiçeği kabul edip kutlama için teşekkür etti. Engelli bir çocuk annesiyle bir grup genç Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Erdoğan bu sürpriz kutlamanın ardından Mabeyn Köşkü’ne geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Mabeyn Köşkü’nün girişinde de kutlama yapıldı. Çoğunluğu gençlerden oluşan yaklaşık 100 kişilik bir grup Erdoğan’ı girişte karşıladı. "Evet" yazılı dövizler taşıyan gençler, "Allah uzun ömürler versin yazılı" pankartlar açtı. "Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek" şarkısını söyleyen gençlere Cumhurbaşkanı Erdoğan ajanda dağıttı.

26 Şub 2017 - 19:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber