Erdoğan'a dalkavuk göndermesi

CNN International Istanbul muhabiri Ivan Watson, Türkiye’den ayrılmadan önce Başbakan Erdoğan atkısı takıp, sırtı “Dalkavuk” yazılı Kasımpaşa forması giydi

Watson için düzenlenen veda eğlencesinde, arkadaşları Erdoğan baskılı bir atkı ve sırtı “Dalkavuk” yazılı Kasımpaşa forması hediye etti. Gezi olaylarının yıldönümü olan 31 Mayıs günü Taksim’de canlı yayın yaptığı sırada polis tarafından bir süreliğine alıkonulan Watson, daha sonra Başbakan tarafından “dalkavuk ve ajan” olmakla suçlanmıştı.

29 Haz 2014 - 11:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber