Erdoğan'ı o seslendirdi!

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın birebir sesini taklit edip herkesi şaşırtarak fenomen olan Gökhan Aslan, Erdoğan’ın hayatının anlatıldığı ‘Reis‘ filminde seslendirme yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukluk dönemi ile belediye başkanlığına uzanan hayat hikayesini anlatan ´Reis´ filminde sosyal medya fenomenlerinden olan Gökhan Aslan seslendirdi

İZMİR'DE yaşayan oyuncu Gökhan Aslan (32), sesini adeta birebir taklit ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın videolarıyla hem herkesi şaşırttı hem de kendisine hayran bıraktı. Kısa sürede paylaşım rekorları kıran videolarıyla fenomen olan Aslan, film yönetmenlerinin de dikkatini çekti. Birçok filmde oynaması için teklif alan Aslan’a en anlamlı teklif ise Reis filminin yapım ekibinden geldi. Aslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatının konu alındığı ‘Reis’ filminde Erdoğan’ın seslendirmesini yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan hayranlığının dönemin başbakanı olduğu ve tarihi Davos konuşması yaptığı süreçte başladığını belirten Aslan, “Bütün dünyanın gördüğü halde görmezden geldiği, bildiği halde bilmezden geldiği şeyleri İsrail Devlet Başkanı Şimon Peres’in yüzüne Osmanlı tokadı gibi vurdu. Ben yapı olarak mert, delikanlı insanları çok severim. Sayın Cumhurbaşkanımızın o dik duruşundan dolayı o günden sonra kendisine özel bir hayranlığım oldu. Çünkü ben vatanına, milletine çok bağlı olan bir insanım, bu konuda çok hassasım. Bu sebepten dolayı Cumhurbaşkanımıza özel bir sempatim oldu. O günden sonra daha yakından takip etmeye başladım. Böylece zamanla yoğunlaştık, o kadar çok seyrettik ki artık ‘üzüm üzüme baka baka kararır’ hesabı zamanla taklidini yapmaya başladım. Gelen olumlu tepkilerden sonra devam ettim, geliştirdim kendimi, vücut dilini de çalıştım, vurgulamaları, betimlemeleri derken böyle oldu” dedi.

Film teklifi geldi
İnternette yayılan alkol temalı videosunun paylaşım rekorları kırmasıyla gündeme oturan Aslan, “Her şerde bir hayır vardır derler. Malum videolar yüzünden de bir tanınma olunca ‘Reis’ isimli filmde bana seslendirme teklifi geldi. Fakat bu teklif 15 Temmuz darbe girişiminin hemen akabinde geldiği için önce bir şüphelendim. Bunlar kimdir, nedir diye çok araştırdım. Büyüklerimize danıştım, emniyetten yardım istedim. Eğer doğruysa bu projenin içinde olmak isterim dedim. Prodüktör Polat Yağcı da sağolsun bana yardımcı oldu ve o da sıkıntı olmadığını söyledi. Ben de büyük bir keyifle gittim ve yaptım. Beş kuruş para da talep etmedim” diye konuştu.
Kısa sürede herkesin gönlünü kazanan Gökhan Aslan, farklı görüşten insanların bile kendisine ‘Tayyip baba’ diye seslendiğini, yolda sürekli durdurularak insanların fotoğraf çektirdiğini ifade etti.

´Cumhurbaşkanımızın elif gibi dik duruşuna hayranım´
Cumhurbaşkanına büyük bir hayranlık duyduğunu ve başarısının da bundan ileri geldiğini söyleyen Aslan, “Birleşmiş Milletler’de gördünüz işte 'Dünya beşten büyüktür' dedi. Bunu kim diyebilir yani, ben gurur duyuyorum. Hayranlığım işte bu yüzden, dik duruşundandır. Videolarımda hiç siyasete girmemeye çalışıyorum, çok fazla müdahale etmiyorum. Bana düşmez, çünkü ben siyasetçi değilim. Fakat yurt dışında gösterdiği tavır, o elif gibi dik duruş beni çok etkiliyor. O yüzden de Cumhurbaşkanımız halktan ve haktan olduğu sürece ben her zaman yanındayım” dedi.

´Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taklidiyle seslendi, helallik istedi´
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da onun taklidini yaparak seslenen Gökhan Aslan, “Sayın Cumhurbaşkanım beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda, şimdi dinlediğim tüm şarkılarda bana her şey sizi hatırlatıyor. Sayın Cumhurbaşkanım size de her şey beni hatırlatıyorsa eğer, muhtarları çağırıyorsunuz, beni de çağırın ben de Külliye’ye geleyim, elinizi öpeyim, bir helallik alayım” dedi.

24 Eki 2016 - 12:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber