Engelsiz Yaşam'dan teşekkür kahvaltısı

Derneklerine katkıda bulunan hayırseverlerle Tünel Kafe'deki kahvaltıda bir araya geldiler

ENGELSİZ Yaşamevi Derneği, kendilerine destek olan kişi, kurum ve basın mensuplarıyla kendi bünyelerinde açtıkları Tünel Kafe'de kahvaltıda buluştu. Dernekte emek ve destekleri olan Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Derin Mağazası, Arda Optik, Neşe-i Muhabet Korosu, Ses Nefes Ekibi, Sun Park Grup Otel, dernek bünyesinde gönüllü eğitmenlik yapan öğretmenler ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetimine teşekkür eden Gülnur Erbudak Ağca "Amacımız 2014 yılında Alanya’da kurulan ve Türkiye’de ilk olan derneğimizin engelli bireylerin ailelerinden bağımsız yaşamaları için özbakımdan başlayarak günlük hayatını desteksiz sürdürebilmeleri için yaşam eğitimi vermek. Bunun yanında engelli bireylerimizin iş sahibi olabilmeleri için de destek veriyoruz. İş koçu ile birlikte meslek edindirme çalışmaları yaparak, özel yetenekli engelli bireylerimize yeteneklerini geliştirmek için destek verip, hayata tutunabilmelerini sağlıyoruz. Ailelere de engelli birey ile yaşama konusunda psikolojik destek veriyoruz" dedi.

20 Eki 2016 - 21:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber