Emniyet Müdürü Karaaslan emekli oluyor

Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, emeklilik dilekçesini vererek yıllık izne ayrıldı

ALINAN bilgiye göre, 14 Mart 2016 tarihinde İçişleri  Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Ankara Emniyet  Müdürü olarak atanan Karaaslan emekli oluyor. Karaaslan, emeklilik dilekçesini  vererek yıllık izne ayrıldı. 
Mahmut Karaaslan 
Kayseri'de 1961 yılında dünyaya gelen Karaaslan, 1979 yılında Polis  Kolejinden, 1983 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra İzmir, Ağrı,  Ankara ve Emniyet Genel Müdürlüğünün değişik birimlerinde görev yaptı. 
Karaaslan, 2006 yılı içerisinde 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi  ederek 2007 yılında Polis Başmüfettişi olarak Teftiş Kurulu Başkanlığında,  2014-2016 yılları arasında Van İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptı.

19 Ağu 2017 - 15:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber