Emniyet emin ellerde

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yönetimi, Alanya'ya yeni atanan Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı'yı makamında ziyaret edip 'Hayırlı olsun' dedi

ALANYA Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili, ekibiyle birlikte Alanya Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı'yı ziyaret etti. Ziyaret hakkında bir açıklama yapan Burhan Sili, “Emniyet Müdürü Sayın Çakmaklı’nın önceki yıllarda Alanya’da görev yapmış olması, bölge için bir avantaj. Çünkü şehrin dinamiklerini ve hassasiyetlerini iyi biliyor. Turizm güvenliğiyle ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Sahilde görev yapan ve polisle entegre çalışan özel güvenlik görevlileri var. Bu kapsamda yapılan ortak çalışmaları değerlendirdik. Önümüzde bir Kurban Bayramı süreci var ve bu konuda alınacak tedbirler hakkında görüştük” dedi. Turizm sektöründe güvenlik unsurunun öncelik sıralamasında ilk sırada yer aldığına vurgu yapan Sili, “Turizmciler olarak her zaman olduğu gibi güvenlik önlemleri konusunda ortak çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu. ALTİD’in yapısını ve şehre olan katkılarını iyi bildiğini belirten Müdür Çakmaklı ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

24 Ağu 2016 - 21:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber