Düğünde kimse yok dediler, 400 kişi böyle geldi

Mersinli iki genç düğünlerine kimsenin olamayacağını sosyal medyadan duyurdu. Çağrıyı alan 400 genç sırt çantalarını alıp otostop çekerek düğüne geldi

MERSİNLİ 

iki genç evlenme kararı aldılar ancak aileleri yanlarında olmadığı için düğüne katılacak kimseleri yoktu. Gelin Müzeyyen İrik, sosyal medya üzerinden üye olduğu ve genellikle üniversiteli gençlerin bulunduğu İnterrail Türkiye grubunda ‘benim ailem sizsiniz, bu mutlu günümde yanımda olmanızı isterim’ diyerek durumunu anlattı.

Grup üyeleri toplanıp düğüne katılma kararı aldı. “Yol açık, yola çık” sloganı ile yola dünya çapında 100 bin üyesi bulunan Interrail Türkiye hareketi Türkiye’nin dört tarafından yollara dökülmeye başladı. Kimi otomobille kimi tırla kimi bisiklet ile düğünün yapılacağı Mersin’e geldi. Düğün salonunun yarısı otostopçu gençlerin çantası ile doldu.

İnterrail Türkiye grubunun kurucusu Bestami Köse, hikayeyi şöyle anlattı: “Gelin arkadaşımız bundan 20 gün önce durumunu bizimle paylaşınca hemen bir toplantı düzenledik ve Mersin’e hareket etme kararı aldık. Damat Ersin Genç  Almanya’daydı, bu sürede Mersin’e geldi. Sırt çantasını alan yola çıktı. İstanbul’dan, Ankara’dan, Samsun’dan, Antalya’dan birbirlerini daha önce tanımayan insanlar yine böyle bir olay için yola koyulduk. Biz yola çıkarken fazla düşünmedik. 400 kişilik çok güzel bir düğün oldu. ” Mersinli bir üye de gelecek gençlere kendi otelini kapattı. Düğün yemeğini ise yine grup üyesi bir pilavcı ücretsiz karşıladı.

Kaynak: Vatan

12 Oca 2016 - 10:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber