Domuz kameramanı hastanelik etti

Şehre inen bir yaban domuzu yoldan geçenlere saldırdı

Japonya’nın Kobe kentinde şehre inen bir yaban domuzu yoldan geçenlere saldırdı. Yaban domuzunun saldırdığı bir kadın olayı hafif sıyrıklarla atlatırken, domuzun saldırdığı bir kameraman hastanelik oldu.

Domuzun kameramanı ısırıp kafa darbeleriyle yaralayarak dehşet saçtığı o anlar çevredekiler tarafından saniye saniye kaydedildi.
Görüntülerde şehre inen bir yaban domuzunun önce bir kadına saldırdığı görülüyor. Kadın hayvanın kafa darbesini hafif bir sıyrıkla atlatırken, domuz hemen yakınlarda çekim yapmakta olan bir televizyon kameramanına yöneliyor.
Kameraman kafa darbeleriyle yere düşerken elindeki kamerası da yere fırlıyor. Bu arada domuz kameramanın bacaklarına bir yandan kafa atıp bir yandan ısırıyor.
Kurtulmaya çalışan ve domuza tekme atan kameramanın ayakkabısı ayağından çıkıyor. Çevredekiler ise bir yandan bağrışarak yardım isterken bir yandan da bu dehşet anlarını kameraya alıyor.
Bir Japon televizyonunda yayınlanan görüntüler, kameramanın iki baston yardımıyla ve bir bacağı sarılı olarak hastaneden çıkışıyla sona eriyor.

27 Haz 2014 - 14:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber