Doğan'dan ahde vefa

İstanbul’da düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı'nda (EYAF) yer alan Alanya Belediyesi'nin standını Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan da ziyaret edip destek verdi

Haber: Alper KUTAY
“ENGELSİZ
Kent Alanya” için yapılan proje ve çalışmaları çok beğenen, eski Alanya Kaymakamı, mevcut İstanbul Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, Alanya Belediyesi'nin engelli bireyler için hazırladığı tanıtım filmini de izledi. Alanya Belediyesi'nin çalışmalarını takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını belirten Doğan, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel'den bilgi aldı. Standı ziyaret edip tanıtım çalışmalarına destek veren Doğan'ın Alanya adına yaptığı bu tanıtıma destek çalışması, sosyal medyada aktif olan Alanyalılardan takdir topladı.

04 Ara 2016 - 12:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber