Dizdaroğlu'nun acı günü

Kanal A Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dizdaroğlu'nun annesi Semiha Dizdaroğlu hayatını kaybetti

Alanya'nın sevilen simalarından Dizdaroğlu Ailesi'nin büyüğü Semiha Dizdaroğlu bir süredir tedavi gördüğü Anadolu Hastanesinde yaşamını yitirdi.  Kanal A Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dizdaroğlu ve Cumhuriyet Eğitim Kurumu Vakfı Başkanı Erdal Dizdaroğlu'nun annesi Semiha Dizdaroğlu 83 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir hastanede tedavi altında tutulan Semiha Dizdaroğlu'nun cenazesi ikindi namazına mütaekip Gürses Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Bektaş Mezarlığında toprağa verilecek. Yeni Alanya ailesi merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

05 Ara 2016 - 09:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ali hanlı - Ben olsam bu habere bu resmi koyanı işten kovardım Alanya nın çok önemli iki isminin resmini yanlış koyduğu için.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Aralık 09:45

Çorum Haber