Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Alanya'da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Alanya'ya geldi. GZP - Alanya Havalimanı'na inen Çavuşoğlu yarın, ALTSO ve Kent Konseyi'ni ziyaret edecek, işadamları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini dinleyecek

ALANYALI Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yoğun gündemine rağmen Alanya'yı ihmal etmiyor. Musul Operasyonu nedeniyle hem bölge ülkeleri hem de operasyona dahil olan ülkelerin dışişleri bakanları ile sürekli dirsek temasında olan, bunun yanı sıra çeşitli ülkeleri de ziyaret ederek ülkeler arasındaki önemli anlaşmalara imza atan Bakan Çavuşoğlu, Estonya programı dönüşü uçakla Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na geldi. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile AKP İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve ekibi tarafından karşılandı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, programına Zamanoğlu ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başladı. Grand Zaman Beach Otel'e gelen Bakan Çavuşoğlu Zamanoğlu ailesinin üyeleriyle bir araya geldi. Muhtarlarla buluştuktan sonra Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ve ekibini ziyaret edip Alanya Kaymakamlığı'nın düzenleyeceği yemekte sivil toplum kuruluşları ve işadamlarıyla istişare toplantısı yapacak olan Bakan Çavuşoğlu, Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan'la görüşecek, ardından gençlerle buluşacak. Bakan Çavuşoğlu'nun bu akşam Ankara'ya döneceği öğrenildi.

İŞTE ÇAVUŞOĞLU'NUN ALANYA PROGRAMI

27 Eki 2016 - 20:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Orhan - Başkanımızın gelişi inşAllah mahmutlar için hayırlı olur inşAllah çünkü mahmutların bir çok önemli projeleri söz verildiği halde halen başlamadı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 20:52

Çorum Haber