Dim öğrencilere başarılar diledi

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı, bugün ilk ders zilinin çalmasıyla başladı. Gazetecilerle birlikte Alanya Hüseyin Girenes Fen Lisesi'nin yeni eğitim öğretim dönemi açılış törenine katılan TGF Genel Başkan Yardımcısı ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, Müdire Şennur Aykut'u ziyaret ettikten sonra açılış törenine katılarak öğrencilere başarılar diledi

- Merve KAYA
2014
-2015 Eğitim-Öğretim yılı bugün ilk ders zilinin çalmasıyla başladı. Gazetecilerle birlikte Alanya Hüseyin Girenes Fen Lisesi'nin yeni eğitim öğretim dönemi açılış törenine katılan Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, Müdire Şennur Aykut'u ziyaret etti. Yeni eğitim-öğretim yılına ilişkin beklentilerini dile getiren Müdire Aykut, daha sonra TGF Genel Başkan Yardımcısı ve AGC Başkanı Dim'e teşekkürlerini iletti. Ziyaretin ardından törene katılan Dim, kürsüye çıkarak kısa bir konuşma yaptı. Dim, "2014-2015 eğitim-öğretim yılı bugün itibariyle başlamış bulunuyor. Öğrenci ve öğretmenlerimiz, 3 aylık bir tatil sürecinin ardından bugün yeniden bir araya gelmenin sevincini yaşıyor. Yeni kayıt yaptıran öğrenciler, son sınıf öğrencileriyle birlikte bugün aynı duyguları paylaşıyor. Başarıdan başarıya koşacağınız güzel yıllar var önünüzde. Bunlar, çok güzel duygular. Geçmişinizin asla kaderiniz olmadığını düşünerek hedefinizi daima ileriye yönlendirin. Hiçbir söz, hiçbir başarısızlık, sizi hedeflediğiniz yolda yürümekten alıkoyamasın. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize 2014-2015 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum." dedi. Hüseyin Girenes Fen Lisesi'nin ardından hayırseveri olduğu Arıkan Yılmaz Dim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Dim; okul müdürü, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.






15 Eyl 2014 - 10:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber